Behandelingen


Magnetiseren

€ 22.50

Een krachtige methode van herstel voor lichaam en geest

Door magnetiseren wordt de balans tussen lichaam en geest herstelt en worden blokkades opgeruimd. Als magnetiseur gebruik ik de universele energie die overal aanwezig is. Deze energie, ook wel kosmische of Goddelijke energie genoemd, breng ik over op u zodat het herstelproces in gang wordt gezet. De energie breng ik via mijn handen (strijken of handoplegging) over naar andere lichamen. Een lichaam dat niet goed functioneert, hetzij geestelijk en/of lichamelijk, heeft energie tekort of heeft een onbalans in de positieve en negatieve energie. Door handoplegging hebben spiritueel genezers de mogelijkheid om een uitwisseling te maken tussen negatieve en positieve energieën. Mede hierdoor kan er in het lichaam een nieuwe balans gemaakt worden die, op zijn beurt, weer tot genezing kan leiden. Sommige cliënten ervaren tijdens het magnetiseren lichamelijke en geestelijke gewaarwordingen. Deze sensaties verschillen per persoon. Enkele mogelijke sensaties zijn warm of koud gevoel, tintelingen, ontspanning, spiertrekkingen, vrijkomende emoties. Deze ervaringen onstaan door opnieuw of anders stromen van de energiestroom van de client.

Voetreflexologie

€ 22.50

Dit is een therapie, drukpuntmassage, die aan de voeten wordt uitgevoerd. Op de voeten zijn klachten te herkennen middels prikkelingen en pijnpunten. Deze zones geven een indicatie voor de mogelijke oorzaak van de klacht. Alle meridianen van het lichaam komen uit onder de voeten en langs de zijkanten van de voeten. Door hier een lichte acupressuur op uit te oefenen komt er een tegendruk in de meridiaan die de eventuele blokkades op kan heffen en als zodanig tot genezing kan leiden. Anders gezegd, door het masseren van de voeten wordt de doorstroming van energie bevorderd, waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd en het lichaam zijn kracht hervindt. De voetreflexzonetherapie behandelt de gehele mens en niet alleen het ziekteverschijnsel.

Fotodiagnose

€ 7.50

Bij fotodiagnose doet u mij een foto toekomen. Deze foto kan ik spiritueel lezen en zo vaststellen waar blokkades in het lichaam zitten welke voor pijn en eventueel ziektes kunnen zorgen. Naar aanleiding van deze blokkades wordt u advies gegeven wat mogelijkerwijs een passende behandeling is.